Profesionalni
LED žarulje

LOŠE SVJETLO, IZGUBILI STE SE?

MI ĆEMO VAS VRATITI NA PUT!

NA PRAVOM PUTU

S 2021/22 OSRAM LED ŽARULJAMA IZ LEDVANCE-A

Podrška za vaše buduće rasvjetne projekte: otkrijte nove SLR-usklađene OSRAM LED proizvode za profesionalne primjene

S našim potpuno obnovljenim i značajno proširenim portfolijom LED žarulja za profesionalne primjene zadovoljit ćete ne samo najzahtjevnije zahtjeve vaših kupaca, već i trenutne i buduće zahtjeve EU-a za eko dizajn (Single Lighting Regulation = SLR).

Zato što su nove OSRAM LED žarulje iz LEDVANCE-a energetski učinkovite, izdržljive i bez treperenja. I nude visoku kvalitetu svjetla i jednostavnu instalaciju. To znači da su idealna zamjena za standardne žarulje. Bilo da se radi o industriji ili uredima, maloprodaji ili upravljanju objektima, garažama ili vanjskim prostorima, otkrijte najbolju kvalitetu LED-a u nenadmašnoj raznolikosti.

LED svjetiljke s klasičnim žaruljama

LED ŽARULJE U KLASIČNIM OBLICIMA

GDJE SE KLASIČNO SREĆE S MODERNIM

LED žarulje klasičnog oblika.
LED lamps in classic bulb shapes

Dostupno u matiranim ili bistrim verzijama od punog stakla ili kao CLASSIC A, B i P ili GLOBE oblici, naš LED CLASSIC asortiman ima izgled i osjet standardne i halogene žarulje i nudi impresivni uzvrat boje (Ra≥ 95) uz prvoklasnu izradu. Popularne VINTAGE 1906 žarulju zaokružuju asortiman svojim izvrsnim dizajnom.

Novi dodaci: OSRAM PARATHOM CLASSIC A sa svojim atraktivnim dizajnom i visokom učinkovitosti, nova su i izravna LED zamjena za klasične žarulje sa žarnom niti. Kompaktni, štedljivi, i u oblicima žarulje klasici, OSRAM PARATHOM CLASSIC A DIM/N-DIM koristi se za domove, skladišta, garaže i škole. Regulabilne verzije mogu se koristiti s mnogim standardnim dimerima.

LED reflektorske žarulje

LED REFLEKTORSKE ŽARULJE

KRISTALNO ČISTA PREDNOST

LED reflektorske žarulje
LED reflector lamps

Dizajnirane u visokokvalitetnom punom staklu i mogu se pohvaliti izvrsnim uzvratom boje Ra≥97, LED reflektorske žarulje OSRAM PARATHOM PAR16 i MR16 idealne su zamjene za standardne halogene reflektorske žarulje. Reflektorske žarulje nude i druge prednosti.

Novi dodatak: Za brzu, jednostavnu i sigurnu zamjenu žarulje bez ponovnog ožičenja, sada nudimo OSRAM PARATHOM PRO AR 111 niskonaponsku reflektorsku žarulju s retrofit priključnim podnožjem - idealno rješenje za trgovine.

LED cijevi

LED CIJEVI

ISPRED SVOG VREMENA

LED-Tubes

Otporne na udarce, nisko treperenje, otporne na paljenje/gašenje i future-proof - OSRAM SubstiTUBE LED cijevi sa staklenim tijelom koje se ne savijaju i zaštitom od lomljenja nude opipljive prednosti u smislu učinkovitosti, produktivnosti i zaštite na radu, a sada su dostupne u mnogim različitim verzijama.

Novi dodaci: Novi OSRAM SubstiTUBE T8 EM za rad na CCG-u ili mrežnom naponu (AC) usklađen je sa SLR-om i dostupan je u segmentima PRO, ADVANCED i VALUE. OSRAM SubstiTUBE T8 CONNECTED označava bežično umrežavanje putem Zigbee 3.0. Fleksibilan za rad na ECG-u, CCG-u ili mrežnom naponu (AC), SubstiTUBE T8 UNIVERSAL ne traži dodatno skladištenje cijevi. SubstiTUBE T8 HF za rad na ECG-u nudi vrlo dobar omjer cijene i performansi. Najnovija generacija našeg SubstiTUBE T5 pruža svjetlosni tok do 5600 lumena i pogodna je za rad na ECG-u (HF) ili mrežnom naponu (AC).

LED žarulje za posebna područja primjene

LED ŽARULJE ZA SPECIJALNE PRIMJENE

PRILAGOĐENE ZA POSEBNE SLUČAJEVE

LED žarulje za posebna područja primjene
LED special lamps

Naše LED žarulje za posebne primjene pomažu vam osvijetliti i najmračnije kutove i zadovoljiti zahtjeve kupaca.

Novi dodaci: Svojim novim dizajnom OSRAM HQL LED PRO energetski je učinkovita LED zamjena za živine žarulje do 6000 lumena. OSRAM PARATHOM PIN s podnožjima G4, G9 ili GY 6.35 mijenja standardne niskonaponske i visokonaponske halogene pinove, nudeći ne samo izvrsnu energetsku učinkovitost i male dimenzije, već i dobro osvjetljenje u svim smjerovima.

LED žarulje s inovativnim posebnim značajkama

ŽARULJE SA SPECIJALNIM KARAKTERISTIKAMA

DOBRO SVJETLO S ODREĐENIM DODATKOM

LED žarulje s posebnim značajkama
Added feature LED lamps

Ispunjavamo očekivanja kupaca do posljednjeg detalja: Naše LED žarulje sa specijalnim karakteristikama nadahnut će vaše kupce posebno pametnim konceptom. Uzmimo na primjer REGULABILNOST U TRI STUPNJA, popularna LED žarulja nudi tri razine osvjetljenja klikom na prekidač - s osvjetljenjem od 15, 45 i 100 posto. Kao i obično uvrštene su u asortiman i: LED žarulje s integriranim GLOWdim, Daylight Sensor i s Active & Relax funkcijama.
 

Dijeli stranicu putem društvenih mreža