Profesionalni

LOŠA RASVJETA VAS LJUTI?

PRIJEĐITE NA LEDVANCE LED SVJETILJKE.

NOVE LED SVJETILJKE 2021/22

URBANA VANJSKA RASVJETA: PRETVORITE TAMU NOĆI U SVJETLO DANA

LEDVANCE je bitno proširio svoju paletu sustava cestovne rasvjete, rasvjete za parkirališne zone, sportskih i ostalih vanjskih objekata. Proizvodi idu do izrazito velikih snaga, ekstremno su robusni, svestrani i fleksibilni - vrlo jednostavna i brza montaža.

To profesionalcima u rasvjeti nudi širok izbor visoko učinkovitih i za budućnost dizajniranih LED rješenja koja u potpunosti zamjenjuju visokotlačne konvencionalne izvore svjetla. Naravno da nije ni potrebno spominjati da kompletna paleta cestovne rasvjete i reflektora velikih snaga iz LEDVANCE-a zadovoljava stroge zahtjeve propisane od strane EU direktiva vezanih na ekološki dizajn i energetske razrede.

Portfolio proizvoda obuhvaća sve od sigurne cestovne rasvjete usklađene sa DIN EN 13201 pa do reflektora velikih snaga za sportske objekte. 

NOVE PERJANICE:

BRILJANTNE PERFORMANSE ZA USPJEŠNE VANJSKE PROJEKTE

Upoznajte naše novitete za projekte vanjske rasvjete: nova cestovna svjetiljka STREETLIGHT FLEX za ulice i parkirališne zone kao i nova serija FLOODLIGHT MAX i FLOODLIGHT COMPACT za sportske i ostale vanjske objekte.

ALATI I USLUGE ZA VAŠE PROJEKTE

Izaberi s popisa

VAŠ POUZDANI PARTNER

NA TRŽIŠTU RASVJETE

Naše LED svjetiljke su impresivne zbog njihovog jednostavnog postavljanja, visoke energetske učinkovitosti i visoke kvalitete svjetla - po dobroj cijeni/učinkovitosti i jamstvom do 5 godina. To je dopunjeno uslugom prema vašim potrebama. Imamo globalnog dobavljača i prodajnu mrežu, te vas možemo podržavati gdje god bili. Svi su podaci o proizvodima dostupni i na web-u. Možemo vam pomoći u planiranju vašeg rasvjetnog sustava - od početne konzultacije do tehničke potpore.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža