Profesionalni

LOŠE SVJETLO ČINI VAS NEPREDVIDLJIVIMA?

Bolje prijeđite na LEDVANCE LED trake.

Poboljšani sustav LED traka društva Ledvance

FLEKSIBILNO KAO I VAŠI ZAHTJEVI

Kvaliteta i funkcionalnost su ono što se broji – svaki dan. Naš LEDVANCE sustav LED traka nudi vam točno ono što je potrebno za vaše različite zahtjeve – jednostavno i profesionalno. Portfelj usklađenih elektroničkih komponenti koji pokriva izuzetno široko područje primjena. Sve je odlično usklađeno, fleksibilno, pouzdano i jednostavno za uporabu. Jamstvo od pet godina i odlična razina podrške kupcu zaokružuju ponudu.

Odsad možete jednostavno kombinirati LED trake s ugodnim sustavom upravljanja rasvjetom VIVARES i fleksibilnim, moćnim i iznimno učinkovitim prilagodljivim bijelim LED trakama s našom nagrađenom rasvjetom prilagođenom ljudima (engl. Human Centric Lighting) BIOLUX.

EC Wave 2

RAZLIČITE BOJE SVJETLA

Od opuštajuće toplo-bijele boje 2,700 K do energične dnevno-bijele od 6,500 K: LEDVANCE LED trake dostupne su u pet atraktivnih boja svjetla – spremne za jako široko područje primjena.

Boja svjetla 2,700 Kelvina
2,700 Kelvina
Boja svjetla 4,000 Kelvina
4,000 Kelvina
Boja svjetla 6,500 Kelvina
6,500 Kelvina

POGODNOSTI ZA VAS

ISPLANIRAJTE. KOMBINIRAJTE. INSTALIRAJTE.

Jednostavno za planiranje

LED Strip System Configurator vodi vas korak po korak do savršenih rezultata – nikad nije bilo jednostavnije planirati količine i komponente potrebne za vaš projekt. Ovo čini i izradu specifikacije puno jednostavnijom za vas. LEDVANCE LED trake usklađene su sa brojnim komponentama i drugih ponuđača.
 

Jednostavno za kombinaciju

Sve s jednog izvora, sve savršeno usklađeno. LEDVANCE sustav LED obuhvaća LED trake, drivere, profile i pribor. Modularni dizajn štedi vaše dragocjeno vrijeme prilikom montaže.

Jednostavno za montažu

Ožičeno s obje strane, s optimiziranim duljinama traka i jednostavnim i fleksibilnim kraćenjem. LEDVANCE LED trake zadovoljavaju vaše zahtjeve i vaš posao je brzo gotov.

KOMPONENTE SUSTAVA

PROIZVODI PO MJERI

Elektroničke komponente

LEDVANCE sustav LED traka sadrži sve komponente koje trebate za vaše suvremene rasvjetne zadatke. LED trake, profili, pokrovi za profile, driveri u brojnim izvedbama te kvalitetni pribor. Vaša prednost je da ne trebate tražiti pojedinu komponentu i brinuti da li je sve usklađeno. Sve dolazi s jednog izvora, savršeno je usklađeno i jednostavno je za montažu.

Visoki stupanj IP zaštite? Nije problem. Regulabilna rasvjeta? Uvijek moguća uz odgovarajući driver i sustav upravljanja rasvjetom. Za složene sustave s dinamičnom rasvjetom moguće je dodati odgovarajuće senzore. Nikada nije bilo jednostavnije zadiviti vaše kupce s optimalnim rasvjetnim rješenjima.

LED trake društva LEDVANCE općenito se klasificiraju kao proizvodi koji sadržavaju izvore svjetlosti i ne moraju imati energetsku oznaku od 25. prosinca 2019.

KORAK PO KORAK DO PRILAGOĐENOG RJEŠENJA

LED STRIP SYSTEM CONFIGURATOR

Brzi i intuitivni LED Strip System Configurator izuzetno olakšava planiranje bilo kojeg rasvjetnog projekta. Ovim praktičnim mrežnim alatom možete korak po korak definirati zahtjeve za osvjetljenjem, vrstu ugradnje, pribor, način rada i upravljačke programe. Na kraju ćete dobiti sažetak sa svim potrebnim komponentama i korisnim informacijama o montaži i ugradnji. Rezultate svoje konfiguracije možete naravno spremiti za buduću upotrebu. Lako je započeti.

LED Strip System Configurator

SJAJNI TALENTI

LED TRAKE DRUŠTVA LEDVANCE U RAZNIM PROJEKTIMA

PARATHOM DAYLIGHT SENSOR

Sustav LED traka društva LEDVANCE fascinantno je fleksibilno rješenje koje se uklapa u mnoge različite scenarije rasvjete i služi kao opća, ugradbena i akcentna rasvjeta. Stvara elegantan ugođaj u ugostiteljskom i hotelijerskom sektoru i pruža funkcionalnu, učinkovitu rasvjetu u uredima i sanitarnim čvorovima. A u trgovinama usmjerava pozornost kupaca i stvara želju. Zahvaljujući novom HCL kompletu prilagodljive bijele LED trake mogu čak simulirati prirodnu dnevnu svjetlost.

Bijele LED trake

POSEBNE VRSTE

Naš mrežni centar za obuku nudi vam razne aktivnosti e-učenja koje su orijentirane na primjenu, uključujući praktične informacije o planiranju, odabiru proizvoda, montaži i više.
Dijeli stranicu putem društvenih mreža