Profesionalni
Dinamične LED trake

DINAMIČNE PODESIVO BIJELE, RGBW I RGB LED TRAKE

MNOGE OPCIJE ZA ŠIROKU RAZNOLIKU PRIMJENA


LED TRAKE SUPERIOR CLASS TUNABLE WHITE

U svakoj LED traci s prilagodljivom bijelom (TW) postoji mnogo boja bijelog svjetla. Kontroler omogućuje korisnicima dinamičko podešavanje temperature boje prema njihovim potrebama, od hladno bijele, aktivirajući 6.500 kelvina do toplo-bijelih, ugodnih 2.700 kelvina. To ne samo da povećava raspon primjena, već može pridonijeti i osobnoj dobrobiti. Izvrstan uzvrat boje preko CRI 90 i razne vrste zaštite za unutarnju i vanjsku rasvjetu (IP67) kao dodatne opcije.

UČINKOVITA KOMBINACIJA – RASVJETA PRILAGOĐENA LJUDIMA (HCL) I PRILAGODLJIVE BIJELE LED TRAKE

Prilagodljive bijele LED trake društva LEDVANCE mogu dinamično i neprimjetno mijenjati temperaturu boje od ugodne tople bijele od 2700 K do stimulirajuće hladne bijele od 6500 K. To ih čini idealnim za simulaciju prirodne dnevne svjetlosti od ranog jutra do kasne večeri.

Kombinacija kontrolne jedinice za BIOLUX HCL s panelima i prilagodljivim bijelim LED trakama rješenje je za provođenje učinkovite rasvjete prilagođene ljudima (HCL) u pojedinačnim uredima i drugim posebnim primjenama.

KOMPLET ZA POVEZIVANJE LED TRAKA BIOLUX HCL

Komponente kompleta LED traka BIOLUX HCL povezuju prilagodljive bijele LED trake s kontrolnom jedinicom BIOLUX HCL ili HCL sustavom VIVARES. Komponente kompleta također su dostupne i zasebno.


LED TRAKE PERFORMANCE CLASS RGBW

LEDVANCE RGBW LED trake savršeno su rješenje za sve primjene u kojima vam je uz RGB osvjetljenje potrebna određena boja bijelog svjetla. Ako područje primjene opremite samo jednom RGBW LED trakom, može se kontrolirati široka paleta boja ili prirodno bijelo svjetlo, ovisno o zahtjevima.

RGBW LED trake dostupne su u četiri različita bijela tona (2.700, 3.000, 4.000 i 6.500 kelvina) te također s IP66 zaštitom za vanjsku upotrebu.


LED TRAKE VALUE CLASS RGB

Od primarnih boja crvene, zelene i plave, LEDVANCE RGB LED trake proizvode široku paletu boja koje se mogu pojedinačno kontrolirati na atraktivan način. Uz pouzdanu kvalitetu i dobar omjer cijene i performansi, visoku ekonomičnost osigurava jednostavna ugradnja i kompatibilnost s profilima i poklopcima. To čini RGB LED trake idealnim za pružanje živopisnih naglasaka u privatnim prostorima ili malim komercijalnim i ugostiteljskim objektima. Jedna LED traka često je dovoljna za ove primjene. Zahvaljujući IP65 zaštiti, RGB LED trake također su prikladne za vanjsku upotrebu.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža