Profesionalni
Rasvjetna rješenja za projekte

RASVJETNA RJEŠENJA

NAŠ SVE VAŽNIJI SEGMENT PONUDE

Pronađite najkvalitetnije rješenje za vaš projekt

Tražite pružatelja cjelovitog rješenja za svoj projekt rasvjete? Kao vaš profesionalni partner za rasvjetu možemo vam ponuditi kompletnu paletu proizvoda specifičnih za svaku primjenu. Možemo vam pomoći smanjiti troškove vaših rasvjetnih sustava i istodobno poboljšati kvalitetu rasvjetljenosti. Temelj takvog pristupa je naša svjetska mreža u kojoj okupljamo znanje i iskustvo u nebrojenim industrijama i za širok spektar velikih partnera. Naši stručnjaci će vas podržati u vašim rasvjetnim projektima sa savjetima prilagođenim vašim potrebama, prilagođenim izborom proizvoda i izvrsnom uslugom. Sve na jednom mjestu.

JEDNOSTAVNO ODABERITE RJEŠENJE KOJE VAM NAJVIŠE ODGOVARA

POGODNOSTI ZA VAS

PROIZVODI & USLUGA S JEDNOG MJESTA

Pogodnosti za vas

Projekti moraju završiti vidljivim rezultatima - prodajom. Oslonite se na partnera koji za takav prstup nudi ciljani portfelj proizvoda, globalnu mrežu profesionalnih partnera i dokazano projektno znanje već desetljećima.

  • Smanjenje troškova
  • Energetska učinkovitost
  • Iznimna kvaliteta svjetiljaka
  • Projektna podrška
  • Precizno planiranje dostupnosti proizvoda

NAŠA PODRŠKA

ZA VAŠE PROJEKTE

Projektno savjetovanje
Projektno savjetovanje
 

Proračune rasvjete izvodimo s profesionalnim softverima, Dialux Evo i Relux. Izračuni su u skladu s važećim normama i standardima (EN 12464, DIN 67600). Imamo opsežnu stručnost u projetiranju rasvjete na svim područjima primjene.

Savjeti u odabiru proizvoda
Izrada specifikacija
 

U skladu sa specifičnim potrebama vašeg projekta, savjetujemo vam odgovarajuća rasvjetna tijela, svjetiljke, LED module i rješenja za električne komponente te sustave upravljanja rasvjetom.

 

 

Tehnička podrška
Podrška prilikom puštanja u pogon i za vrijeme eksploatacije
 

Naša tehnička podrška savjetovat će vas u bilo kojoj fazi projekta putem telefona. Izaći ćemo i na gradilište i ponuditi Vam podršku na objektu sa nadzornim inženjerom. Možemo organizirati podešenje postavki proizvoda, specifičnih za vašu primjenu. Osigurat ćemo Vam sve tehničke listove sa svom ostalom dokumentacijom. Možemo Vam organizirati i prezentaciju uzoraka za glavne proizvode kroz naš sustav planiranja projekta.

Analiza utroška energije uključujući i studije izvodljivosti
 

Nudimo mjerenje energetske učinkovitosti i uštede troškova za velike projekte te procjenu izvedivosti traženih funkcionalnosti.

VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO I POZNAVANJE RASVJETNIH TEHNOLOGIJA

OSLONITE SE NA NAŠU STRUČNOST

LEDVANCE ima neizmjernu tehnološku stručnost, desetljeća iskustva u primjenama i dugogodišnje odnose s kupcima. Svjesni smo trendova u industriji i njihovih zahtjeva te pružamo projektnu podršku kupcima za industrijske primjene. Naša dugogodišnja iskustva rado ćemo podijeliti s Vama kroz projektnu podršku. Naš portfelj proizvoda prilagođen je gotovo svim rasvjetnim primjenama

Kontakt Realizirajmo projekte zajedno

Michael Braun-Walker

Michael Braun-Walker

Share page on social media