Profesionalni
O tvrtki LEDVANCE

O TVRTKI LEDVANCE

MI UNAPRIJEĐUJEMO SVJETLO

LEDVANCE je jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području opće rasvjete za rasvjetne profesionalce i privatne korisnike, sa širokom ponudom LED svjetiljki, naprednih LED žarulja, inteligentnih rješenja za Smart Home & Smart Building kao i tradicionalnih žarulja.

Nastao od OSRAM poslovanja s općom rasvjetom, tvrtka je sada u vlasništvu kineske tvrtke MLS Co., LTD. S uredima u više od 50 zemalja i poslovnim aktivnostima u više od 140 zemalja, LEDVANCE ima izuzetan globalni pristup tržištu izgrađen na pouzdanim, dugotrajnim odnosima s kupcima i snažnoj distribucijskoj mreži. Zahvaljujući našem dubokom poznavanju tržišta opće rasvjete, trendovskih tehnologija i potreba, podržavamo specifične i individualne zahtjeve naših direktnih i indirektnih kupaca.

Globalna rasvjetna tvrtka


ARHITEKTURA NAŠEG BRANDA

SNAŽNI BRANDOVI ZA USPJEH NA RAZLIČITIM TRŽIŠTIMA

LEDVANCE je jedna od vodećih tvrtki na svijetu u industriji rasvjete i želimo redefinirati ulogu rasvjete u umreženom svijetu. Zato smo ustanovili naš vlastiti proizvodni brand LEDVANCE za inovativne svjetiljke, Smart rasvjetna rješenja i elektroničke komponente. Za naše LED i tradicionalne žarulje koristimo snažan i priznati brand OSRAM.

U SAD-u i Kanadi, poznati brand SYLVANIA koristi se za sve kategorije proizvoda.

Arhitektura branda


Arhitektura branda

KUPAC, KVALITETA, ODGOVORNOST

Korporativna kultura

Naša korporativna kultura inspirirana je snažnim fokusom prema kupcu i posvećenosti visokim standardima kvalitete u svim procesima. U našim proizvodima i uslugama reflektiramo tržne trendove i promjenjive zahtjeve kupaca.

Imamo učinkovitu organizaciju s visoko-kvalificiranim i motiviranim zaposlenicima - ljudima koji imaju mogućnost uspješnog rješavanja kompleksnih zadataka i kompletnih projekata. Vidimo sebe kao pionire, koji odgovorno vode posao naprijed. Mi smo agilni, hrabri, brzi i fleksibilni - i održavamo naše visoke standarde svaki dan. Sagledavamo svoju budućnost zajedno kao dio globalnog tima i spremni smo riskirati.

Temelj branda

Težnja izvrsnosti

Ponosni smo na našu snažnu organizaciju. Naši djelatnici preuzimaju odgovornost, proračunate rizike i donose hrabre odluke. Uzdajemo se u spremnost pojedinaca da uče i profesionalno napreduju. Samo tako možemo postići održivi uspjeh.

Pomicanje granica

Angažirani smo, agilni i odvažni. Skrećemo s utabanih puteva da bismo otkrili nove. Brzu promjenu u našoj gospodarskoj grani smatramo odličnom prilikom za nove proizvode, nova tržišta i novi način razmišljanja. Dobro nije dovoljno dobro ako se može i bolje. Zbog toga potičemo lateralno razmišljanje i nagrađujemo inovativnost.

Zajedničke pobjede

Vjerujemo jedni drugima. Razgovaramo jedni s drugima. Otvoreno i izravno, bez obzira na podjele prema hijerarhiji, sektorima i odjelima. Slušamo, komentiramo i učimo jedni od drugih. Ponosni smo na timski rad i suradnju, kako unutar same tvrtke, tako i u sklopu odnosa s kupcima.

Dijeli stranicu putem društvenih mreža